Hírek


Nemes célt szolgálnak majd a mai napon átadott szén-monoxid-érzékelő készülékek

2023.03.23.

Két szociális feladatot ellátó intézmény vezetője vehetett át 19 darab, a Szombathely Megyei Jogú Város Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottság és a Tűzoltás-Mentés Alapítvány támogatásával beszerzett szén-monoxid-érzékelő készülékeket a sajtó jelenlétében, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, március 23-án.

TÖBB MINT 4.300 SZOMBATHELYI HÁZTARTÁSBA JUT ÖSSZESEN MINTEGY 58 EZER LED-IZZÓ

2023.02.13.

Az első választókörzettel hétfő reggel megkezdődött az energiatakarékos égők kiosztása.

ISMÉT KARÁCSONYI AJÁNDÉKOZÓ KÖRÚTRA INDULTAK A VÁROSVEZETŐK A SZOMBATHELYI INTÉZMÉNYEKBE

2022.12.16.

Több mint húsz helyszínre látogat el a napokban a polgármester és az alpolgármesterek, hogy hasznos ajándékokat tegyenek a fa alá, és átadják ünnepi üdvözletüket.

ÖT NAP ALATT TÖBB MINT 600-AN REGISZTRÁLTAK A LED-CSERE PROGRAMBAN

2022.12.12.

Január 15-ig lehet jelentkezni a ledcsere.hu internetes felületen keresztül, vagy a város különböző pontjain kijelölt regisztrációs helyszíneken.

Kezdetét vette a Szociális Hét Szombathelyen

2022.11.09.

Ünnepélyes megnyitó a Városházán

SZOCIÁLIS TÁMOGATÁSOK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

2022.11.04.

Többek között gyógyszer-, lakbér-, rezsi- és temetési támogatás, továbbá tűzifa is elérhető a rászorulók számára Szombathelyen. A sűrűre szőtt szociális hálónak köszönhetően senki sem marad ellátatlanul - hangzott el azon a mai sajtótájékoztatón, ahol a támogatási formákat ismertették. Az önkormányzat mellett szociális intézmények és karitatív szervezetek segítik a nehéz helyzetbe került...