Hírek


ÖT NAP ALATT TÖBB MINT 600-AN REGISZTRÁLTAK A LED-CSERE PROGRAMBAN

2022.12.12.

Január 15-ig lehet jelentkezni a ledcsere.hu internetes felületen keresztül, vagy a város különböző pontjain kijelölt regisztrációs helyszíneken.

Kezdetét vette a Szociális Hét Szombathelyen

2022.11.09.

Ünnepélyes megnyitó a Városházán

SZOCIÁLIS TÁMOGATÁSOK SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

2022.11.04.

Többek között gyógyszer-, lakbér-, rezsi- és temetési támogatás, továbbá tűzifa is elérhető a rászorulók számára Szombathelyen. A sűrűre szőtt szociális hálónak köszönhetően senki sem marad ellátatlanul - hangzott el azon a mai sajtótájékoztatón, ahol a támogatási formákat ismertették. Az önkormányzat mellett szociális intézmények és karitatív szervezetek segítik a nehéz helyzetbe került...

NEMZETKÖZI, BARÁTI TALÁLKOZÓT HÍVOTT ÖSSZE A PÁLOS KÁROLY SZOCIÁLIS KÖZPONT ŐSZIRÓZSÁK KÓRUSA

2022.10.26.

Nemzetközi, baráti találkozót hívott össze a Pálos Károly Szociális Központ Őszirózsák Kórusa. Magyar, szlovén és horvát nép dalokat adtak elő egymásnak az énekkarok az ELTE Savaria Egyetemi Központ Zenepedagógiai Tanszék Liszt-termében.

AZ IDŐSEK NAPJA ALKALMÁBÓL MEGEMLÉKEZÉS

2022.10.12.

Az idősek napja alkalmából szervezett megemlékezést a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálat hétfőn a Városházán. Ezekben a nehéz időkben nagy szükségünk van az idősek tapasztalatára, bölcsességére, mondta köszöntőjében a polgármester.

Irodalmi rendezvény az Idősek Világnapja alkalmából

2022.10.11.

Szombathely városa ismét az időseket köszöntötte!