Hírek


Tesztelték az intézmény dolgozóit

2020.05.28.

Tesztelték az intézmény dolgozóitA Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ több mint száz dolgozójánál a napokban elvégezték a koronavírus-gyorsteszteket.

https://medbio.hu/vas-megyeben-is-tesztelik-a-szocialis-szferaban-dolgozokat/

Az önkormányzat ezer darab, a Covid–19 kimutatására szolgáló tesztet vásárolt. Ezek közül április elején ötszáz darabot adtak át a szombathelyi egészségügyi alapellátásban dolgozó háziorvosok, gyermekorvosok, fogorvosok és a szociális ellátásban dolgozók részére. Később a Fogyatékosokat és Hajléktalanokat Ellátó Nkft. 125 darab, míg a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ 225 darab gyorstesztet kapott – tájékoztatott Kéner Balázs, a városháza kommunikációs vezetője.

A napokban a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központban több mint száz dolgozónál végezték el a tesztet.
– Azoknál végezte el ezt az üzemorvos, akik munkájuk során érintkeznek a szombathelyi idősekkel. A teszteket két hét múlva megismételjük mindenkinél, akinek az eredménye negatív lett – tudtuk meg Kulcsár Lászlónétól. Az igazgató hozzátette: ez a teszt azonnal megmutatja, hogy a szervezet termeli-e a vírus ellenanyagát.

 

 

további hírek


A Nóri kérdez! *** Született segítők! - (T)együnk együtt - egymásért!

Mindannyiunk élete megváltozott a koronavírus miatt... sokan elveszítették munkájukat, de van olyan ember is, aki erejét...

Védőruha támogatást kapott a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ

Az ajándékot Szuhai Viktor tanácsnok adta át az intézmény vezetőjének.

Megkapták ajándékaikat Szent Márton Esélyegyenlőségi Program támogatottjai

Hegedűt, laptopot és rajzeszközöket vehettek át a gyerekek.

Dr. Nemény András polgármester mondott köszönetet a város nevében

Köszönöm a város nevében is, hogy a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ dolgozói ezekben a nehéz időkben, az ünnepek...