Hírek


Dr. Nemény András polgármester mondott köszönetet a város nevében

2020.12.15.

Dr. Nemény András polgármester mondott köszönetet a város nevébenKöszönöm a város nevében is, hogy a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ dolgozói ezekben a nehéz időkben, az ünnepek alatt is minden nap ellátják a segítségre szoruló szombathelyieket!

https://www.facebook.com/watch/?v=217732216533481

Dr. Nemény András: Itt vagyunk a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központban, és azoknak szeretném megköszönni a munkáját, akik a szociális területen nagyon sokat tettek ebben a nagyon nehéz időszakban. Jó napot kívánok Igazgató Asszony, üdvözlök mindenkit! 

Kulcsár Lászlóné: Üdvözlöm Polgármester Úr!

Dr. Nemény András: Most itt a ház előtt tudunk csak beszélgetni, mert ez a biztonságosabb, de én tudom, hogy mindenhova mennek a város területén, és az időseknek az ellátása, segítése - ami értem alatta a gyógyszertári beszerzést, a postai, vagy az élelmiszerbeszerzést, - az egész évben számíthattunk Önökre, és ezekben a nehéz időkben meg különösen, ezt szeretném megköszönni a város nevében! Ez egy egész éven át tartó munka, ünnepek alatt is folyamatosan, úgyhogy tudom, hogy ez egy extra nagy megterhelés lelkileg is, a város nagyon hálás mindezért! Hogy telnek a mostani napok? Ezt kérdezem Igazgató Asszonytól.

Kulcsár Lászlóné: Először is szeretném megköszönni Polgármester Úrnak az üdvözlését és a jókívánságait! Hát dolgosan telnek a napjaink. Ez azt jelenti, hogy naponta olyan 500 adag ebéddel szolgáljuk ki a város nehéz helyzetben lévő lakosságát. Körülbelül 100 olyan idős emberről gondoskodunk naponta, akik a saját otthonukban szorulnak segítségre, és természetesen így lesz ez az ünnepek alatt is. Az idősek klubjaiból a saját munkatársaim házhoz szállítják az ebédet az év minden napján.Természetesen így lesz ez az ünnepek alatt is, és hát nagyon fontos, hogy törődjünk az idősekkel, nemcsak a fizikai ellátásukkal, de hogy a lelküket is gondozzuk, mert nagyon nehéz napokon vannak túl.

Dr. Nemény András: Hát, bizony ez most egy olyan időszak, ami tényleg nagyon nehéz, és én tudom, hogy arra szerződtek, hogy szolgálják az idős embereket, rászoruló embereket, de az, hogy a saját egészségüket is kockáztatják, azért ez már egy extra dolog is. Ez az év ezt hozta. Úgyhogy én ezt is szeretném megköszönni, hogy minden körülmények között helytálltak. Amennyire a város tudja, a szociális dolgozóit meg fogja becsülni a jövőben is, ahogy ezt megtette a múltban is, azért még egyszer köszönöm mindannyiuknak!

Kulcsár Lászlóné: Köszönjük szépen, és köszönjük a város támogatását!

 

Fotó: Dr. Nemény András Facebook oldala

 

további hírek


A Nóri kérdez! *** Született segítők! - (T)együnk együtt - egymásért!

Mindannyiunk élete megváltozott a koronavírus miatt... sokan elveszítették munkájukat, de van olyan ember is, aki erejét...

Védőruha támogatást kapott a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ

Az ajándékot Szuhai Viktor tanácsnok adta át az intézmény vezetőjének.

Megkapták ajándékaikat Szent Márton Esélyegyenlőségi Program támogatottjai

Hegedűt, laptopot és rajzeszközöket vehettek át a gyerekek.

Dr. Hende Csaba köszönete az intézményben dolgozók helytállásáért

Az országgyűlési képviselő karácsonyi élelmiszercsomagot hozott a dolgozóknak, melyet az intézmény vezetője vett át.