Hírek


Dr. Hende Csaba köszönete az intézményben dolgozók helytállásáért

2020.12.15.

Dr. Hende Csaba köszönete az intézményben dolgozók helytállásáért Az országgyűlési képviselő karácsonyi élelmiszercsomagot hozott a dolgozóknak, melyet az intézmény vezetője vett át.

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ajandekot-vitt-dr-hende-csaba-a-palos-karoly-szocialis-szolgaltato-kozpontnak-4503328/

Ajándékot vitt dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, parlamenti alelnök a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti Szolgálatnak a Széll Kálmán utcába, hogy kellemes ünnepeket kívánjon. 

Kulcsár Lászlóné intézményvezető vette át a kávéval, teával, szaloncukorral, mézzel és egyéb földi jóval megrakott csomagot, amely az ott dolgozók jelképes támogatása a helytállásukért. ... Együtt bontották ki a csomagot, amiért Kulcsár Lászlóné a munkatársak nevében is köszönetet mondott.

Fotó: Cseh Gábor

 

Hende Csaba hivatalos közösségi oldalán osztotta meg az alábbi videót:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ajandekot-vitt-hende-csaba-a-palos-a-karoly-szocialis-es-gyermekjoleti-segito-szolgalat-dolgozoinak-video-4509097/

- A szombathelyi Pálos Károly Szociális és Gyermekjóléti Segítő Szolgálat városunk életében pótolhatatlan szolgálatot lát el. – mondta el Hende Csaba videójában. A dolgozóknak ajándékot vitt, hogy ezzel is kifejezze mindnyájunk nagyrabecsülését.

 

 

 

további hírek


Védőruha támogatást kapott a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ

Az ajándékot Szuhai Viktor tanácsnok adta át az intézmény vezetőjének.

Megkapták ajándékaikat Szent Márton Esélyegyenlőségi Program támogatottjai

Hegedűt, laptopot és rajzeszközöket vehettek át a gyerekek.

Dr. Nemény András polgármester mondott köszönetet a város nevében

Köszönöm a város nevében is, hogy a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ dolgozói ezekben a nehéz időkben, az ünnepek...

Koronavírus-gyorsteszteket kapnak a Pálos Károly Szociális Szolgáltató Központ dolgozói

Koronavírus-gyorstesztek érkeztek a városházára. Az önkormányzat a szociális ágazatban dolgozók számára juttatja el a teszteket.